Shoot the Zombirds

Shoot the Zombirds 1.05

Bescherm je pompoenen in een wereld met zombievogels

Shoot the Zombirds is een gratis behendigheidsspel dat zich afspeelt op een veld met pompoenen. Om redenen die onbekend blijven zijn vogels in zombies veranderd en stelen de onverlaten pompoenen van het veld. Aan jou om het duivelse gevogelte uit de lucht te schieten. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Grappige opzet
  • Uitdagend spel

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Shoot the Zombirds is een gratis behendigheidsspel dat zich afspeelt op een veld met pompoenen. Om redenen die onbekend blijven zijn vogels in zombies veranderd en stelen de onverlaten pompoenen van het veld. Aan jou om het duivelse gevogelte uit de lucht te schieten.

Shoot the Zombirds doet denken aan Angry Birds, maar deze keer bewegen de doelen. Dat maakt de game uitdagend én van tijd tot tijd frustrerend. Om te beginnen heb je een beperkt aantal pijlen; raak je té weinig Zombirds dan is een ronde zo voorbij. Shoot the Zombirds is scherpe schutters echter goedgezind: raak je meer vogels tegelijk dan is er sprake van een "Zombie sausage" bonus. Van ons had het een "Zombie-kebab" mogen heten en als je het ziet weet je waarom!

Naast punten verdien je muntjes in Shoot the Zombirds. Er vliegen doodskoppen rond die extra geld opleveren wanneer je ze neerschiet, maar deze zijn verhipte klein en bovendien razendsnel. Met het verdiende geld koop je echter handige zaken in de Grave Shop, zoals meer pijlen per beurt of meer pompoenen op het veld. Shoot the Zombirds heeft maar één speelveld, maar door het flinke aantal waves (rondes) en de gemakkelijke besturing ben je uren zoet in de pompoenvelden.

Shoot the Zombirds speelt prettig en verveelt nauwelijks vanwege korte, spannende rondes. De game ziet er prima uit en vermaakt geruime tijd.

Shoot the Zombirds

Download

Shoot the Zombirds 1.05